Početna Off 2822 pregleda

Nespretni lopovi ukrali Golf GTI s vlaka pa zaglavili

FOTO: Bundespolizei Bayern

Nespretnih lopova osim u filmovima ima i u stvarnosti, a dokaz tome je i ovaj primjer iz Njemačke

Pokušaj krađe novog Volkswagena Golf GTI s teretnog vlaka nije završio kako je planirano. Iako su lopovi uspješno skinuli automobil s vlaka, veselje nije dugo trajalo jer su prilikom pokušaja bijega zaglavili između zaštitne ograde kolosijeka. U policijskom izvješću navodi se kako su lopovi uspjeli upaliti automobil i spustiti ga s vlaka pomoću 'rampe' kućne izrade. Potom su skinuli jedan dio zaštitne ograde između dva noseća stupića, kako bi mogli izaći s prostora kolosjeka. Zbog nedostatka manevarskog prostora i nedovoljnog kuta skretanja automobil je zaglavio.
 

Lopovi su ostavili automobil na mjestu zločina i pobjegli, a dok je policija stigla na mjesto zločina automobil je još radio. No lopovi nisu otišli praznih ruku. Provalili su u nekoliko drugih automobila koji su također bili ukrcani na teretni vlak i ukrali nekoliko infotainment sustava. Pokrenuta je policijska potraga za lopovima, no za sad je bezuspješna.

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.