Početna Off 1227 pregleda

Ni policija ne može pokvariti zimske radosti ruskim drifterima

Većina vozača ne voli zimu zbog uvjeta koji s njom dolaze; vožnja traje dulje nego inače, tu su problemi s parkiranjem ako je napadao snijeg, rizik od nesreće je veći...

Unatoč tome, postoji jedan aspekt zime koji određeni krug vozača jako voli, a to je zimsko driftanje. Zima driftanje čini dostupnim svakome vlasniku automobila, koji usto posjeduje i barem malo vještine i osjećaja za takve stvari. Osim toga, driftanje zimi postaje manje opasno, jer se može prakticirati i pri malim brzinama.

Author: YouTube foto: YouTube

Dakako, nije legalno ovakve radnje prakticirati na javnim prometnicama, no ponekad je iskušenje preveliko da bismo mu se svi mogli oduprijeti. Ova grupa ruskih automobilskih entuzijasta i ljubitelja driftanja 'nanjušila je' dobar teren za svoju zabavu pa je tako ovaj trg pretvoren u ledeni drifterski park.

Author: YouTube foto: YouTube

Naravno, policajci su tu da im pokušaju pokvariti zabavu pa konstantno dolaze da bi sankcionirali prijestupnike. Ovom prilikom zaustavili su jednoga driftera da bi mu ispisali kaznu, a u tome je trenu u znak prosvjeda više od petnaest vozača automobila počello driftati na zaleđenome trgu. Tek poslije, kada je pristiglo još nekoliko policijskih patrola i ralica koju su angažirali, drifteri su se razišli. No zasigurno samo nakratko, dok se policija ne udalji.

  • ChristineAnderson

    Napravit cu 86 dolara za sat od kuce. Bio sam šokiran kad je moj susjed rekao da je prosjek 95 dolara, ali vidim kako to sada radi. Osjecam se toliko slobode sada kad sam ja vlastiti šef.posjetiti>>>>>> www.WebJob33.Com

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.