Početna Off 2474 pregleda

Vojni fijasko: Iz zrakoplova im 'ispali' Humveeji

Vojni fijasko: Iz zrakoplova im 'ispali' Humveeji
Vidi galeriju 1/5
Vojni fijasko: Iz zrakoplova im 'ispali' Humveeji Vojni fijasko: Iz zrakoplova im 'ispali' Humveeji Vojni fijasko: Iz zrakoplova im 'ispali' Humveeji Vojni fijasko: Iz zrakoplova im 'ispali' Humveeji Vojni fijasko: Iz zrakoplova im 'ispali' Humveeji

Prije dvije godine na internetu se pojavio video u kojem američka vojska iz teretnog aviona izbacuje terence marke Humvee, koji su se uz pomoć padobrana trebali spustiti na zemlju

 

No odvažna akcija baš i nije prošla kao što je planirano, jer je nekoliko teških vojnih terenaca na zemlju stiglo bez padobrana, uz popriličan prasak. Sve je mobitelom snimio jedan vojni narednik, 'umirući od smijeha', a video je završio i na YouTubeu i postao viralan. Naravno, vojska nije nimalo zadovoljna zbog incidenta, a osobito je uzrujana što je cijeli svijet vidio njezin fijasko.

Veseli narednik, koji je snimio incident i smijao se na sav glas ne skrivajući oduševljenje, brzo je zaradio ukor zbog smijanja, psovanja te zbog toga što mu je uništavanje imovine američke vojske predstavljalo zabavu.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.