Početna Auto 27 pregleda

Dolazi 'elfer' za zabavu i užitak, a ne za rekorde

PORSCHE 911

U izradi je novi Porsche 911 koji bi bio podešen za zabavu i užitak vožnje na običnim cestama, a ne obaranje vremena na trkaćoj stazi. Imao bi oznaku GT ili GT5

Porsche punom parom razvija novu verziju automobila Porsche 911 s kojom želi privući istinske automobilske šmekere kojima nije cilj rušiti brzinske i vremenske rekorde na stazama, već prije svega da uživaju u vožnji i užitku koji automobil pruža na običnim cestama. Ova nova verzija trebala bi uz brojku nositi i slovnu oznaku GT ili GT5. Dakle, oni koji žele samo jurnjavu ipak će kupiti neki od modela GT3 i GT3 RS. Ovaj Porsche 911 zamišljen je za svakodnevnu vožnju s maksimalnim užitkom po standardnim cestama, a trebao bi ga navodno pokretati atmosferski šestcilindrični bokser motor obujma 3,8 litre, za sada još uvijek nepoznate snage. Dolazio bi u kombinaciji s ručnim mjenjačem sa šest stupnjeva prijenosa. Aero kit ne bi bio tako agresivan, gume bi bile malo uže, ovjes nešto mekši, a ne izrazito natjecateljski tvrdi.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.