Početna Off 1382 pregleda

Napravili Mustang od snijega pa skoro dobili kaznu za parkiranje

Napravili Ford Mustang od snijega pa 'dobili' kaznu za parkiranje
FOTO: The Drive

Trebalo je samo nekoliko sati da prvi policajac naiđe i pomisli kako je automobil nepropisno parkiran te da će ispisati kaznu, no onda je uslijedilo iznenađenje

VIDEO Drift Mustangom završio neslavno: Palio gume pa zapalio auto

Amerikanac Jason Blundell i njegovo dvoje djece su napravili 'snjegovića' koji rekreira njihov obiteljski Ford Mustang iz 1967. godine. Dok je pravi Mustang prezimljivao u garaži, snježni primjerak je napravljen uz rub kolnika ne bi li privukao čim više pažnje. Da bi napravili ovu skulpturu u naravnoj veličini trebalo im je samo pet sati, a korišteni su mali bager, mnogo lopata i nekoliko 'gletera'.

Napravili Ford Mustang od snijega pa 'dobili' kaznu za parkiranje | Author: The Drive foto: The Drive

No trebalo je samo nekoliko sati da prvo patrolno vozilo naiđe i da policajci pomisle kako je automobil nepropisno parkiran. Policajac je, kao i inače, uključio kameru, izašao iz vozila spreman da napiše kaznu, obišao Mustang i tek onda primijetio kako je to zapravo snježna skulptura. Smijući se sam sebi što je nasjeo na šalu, policajac je objavio snimku na društvenim mrežama, koja se vrlo brzo proširila svijetom. 

'Ovaj projekt sam započeo da bi se moja djeca maknula s mobitela barem na jedan dan. U pravilu nemamo iskustva s pravljenjem skulptura, ali smo se htjeli okušati u ovakvom izazovu', rekao je Blundell za Star-Herald.

Napravili Ford Mustang od snijega pa 'dobili' kaznu za parkiranje | Author: The Drive foto: The Drive

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.