Početna Off 48 pregleda

Čekale u redu: U bikini uskoči i besplatno gorivo si natoči!

AKCIJA U KIJEVU
Vidi galeriju 1/8
Čekale u redu: U bikini uskoči i besplatno gorivo si natoči! Čekale u redu: U bikini uskoči i besplatno gorivo si natoči! Čekale u redu: U bikini uskoči i besplatno gorivo si natoči! Čekale u redu: U bikini uskoči i besplatno gorivo si natoči! Čekale u redu: U bikini uskoči i besplatno gorivo si natoči! Čekale u redu: U bikini uskoči i besplatno gorivo si natoči! Čekale u redu: U bikini uskoči i besplatno gorivo si natoči! Čekale u redu: U bikini uskoči i besplatno gorivo si natoči!

Kako je bilo i za očekivati, najviše je bilo mladih djevojaka koje su ponosno točile besplatno gorivo u svoje limene ljubimce. Akcija je trajala jedan dan

Uprava ukrajinskog lanca benzinskih postaja u glavnom gradu Kijevu je osmislila promotivnu akciju koja je bar na jedan dan 'podignula' jesenske temperature, piše portal 24sata. Naime, ponudili su besplatno gorivo svakome tko na bezinsku postaju dođe u bikiniju ili kupaćim gaćama.

Kako je bilo i za očekivati, najviše je bilo mladih djevojaka koje su ponosno točile besplatno gorivo u svoje limene ljubimce. Akcija je trajala jedan dan, a čekalo se u redovima.

AKCIJA U KIJEVU | Author: Reuters foto: Reuters

- Nedavno sam saznala za ovu akciju i odmah sam prenijela mužu koji je također otišao po gorivo za svoj auto - rekla je jedna Ukrajinka.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.